Bij AKW is er altijd ruimte voor getalenteerde en gedreven whizzkids of financiële superhelden die ons team willen versterken. Werken bij ons betekent werken in een dynamische en informele omgeving waar elke dag voelt als een feestje. We bieden flexibele werkopties, een open en transparante cultuur, en volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Of je nu een administratieve alleskunner bent of een ambitieuze assistent-accountant, bij ons krijg je de kans om jouw talenten te laten schitteren.

Assistent-Accountant

Ben jij onze nieuwe administratieve held of financiële whizzkid? We zoeken iemand met HBO-denkniveau die zich thuis voelt in de wondere wereld van cijfers en administratie. Heb jij 3-5 jaar werkervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wie wij zoeken?

  • Je hebt een HBO-opleiding of een vergelijkbaar denk- en werkniveau.
  • Je bent een administratieve alleskunner of een ambitieuze junior accountant.
  • Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, kan van 9-5 zijn of flexibele uren.
  • Je wilt werken zoals het jou uitkomt: thuis, hybride of liever gezellig op ons kantoor.

Wat wij bieden?

  • Je weet wat je wilt! Heb jij liever een smartphone met bel vergoeding of andere wensen die je werk vergemakkelijken of leuker maken? Denk jij wel al aan je pensioen of leef je liever in het hier-en-nu? Daarover maken we samen afspraken. Wel zo helder!
  • Je weet wat je waard bent! Bepaal zelf je salarisindicatie en wat je nodig hebt om te schitteren. Dan gaan wij graag samen in gesprek voor net dat beetje meer.

Over ons

Helder en net dat beetje meer betekent dat het bij ons elke dag casual friday is. Dat de deur altijd open staat voor klanten en medewerkers. Dat iedereen bij ons op het directiekantoor werkt, waar iedereen zichzelf kan zijn en humor de boventoon voert. Dat de lunch elke dag een feestje is en er een gezellige sfeer heerst. Lekker duidelijk naar elkaar en de klant.

Solliciteren?

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Wacht dan niet langer en laat van je horen! Stuur ons jouw cv en een korte motivatie en wie weet zit jij binnenkort bij ons op kantoor, genietend van de leukste werkplek die je je kunt voorstellen.

Solliciteer nu en ontdek waar jij jouw talenten kunt laten schitteren!